memories :')

بسم الله الرحمن الرحيم





Majlis Wida'
20.12.2012

sayang kalian kerana Allah
you are all my support system
may Allah leads us to Jannatul Firdausi
InsyaAllah :')


4 comments:

ismi syahida said...

err. perlu ke gambar akak yang satu tu ade dekat situuu. eh



*ini second trial. harap berjaya lagi. haha

Alyaa Ali said...

oh
eh?
bukan ke akak photographer malam tu?
akak takde dalam gambar langsung kan?
akak bukan yg tepi tu kan? XP

alhamdulillah ^^
random pick je ni ;)

ismi syahida said...

eh eh. akak rasa belog dah okay lah. haha

finee. akak mana ade kamera sanggih nak jadi photographer macam photographer pada malam kejadian tu.

gambar akak pun mana ada langsung dekat atas tuuu.

Alyaa Ali said...

alhamdulillah
semiga blogspot tak merajuk pada akak lagi :p

akak, makcik kan dah kata bersederhana. samsong tu pong hebat dah ape ;)

oh akak xde eh kt atas tu?
oh oh oh okay...